ERHVERVSGRUND TIL SALG Hov, Odder

Erhvervsgrund til salg Møllemarken 6 hov, 8300 Odder.
Med mulighed for at bygge ca. 1000 m2.

Grunden er på 3000 m2. beliggende centralt i Hov. Mulighed for bestyrer/ejerbolig på grunden, i forbindelse med erhverv.
I området er der en del mindre virksomheder på 4 forskellige matrikler.

Erhvervsjord Hov Odder til salg

ERHVERVSGRUND TIL SALG Hov, Odder

Erhvervsjord sælges 8300 Hov

ERHVERVSGRUND TIL SALG Hov, Odder

Erhvervsjord sælges Hov Odder

ERHVERVSGRUND TIL SALG Hov, Odder

Erhvervsjord til salg Hov odder

ERHVERVSGRUND TIL SALG Hov, Odder

Hov eller Hou (som lokalt er den mest benyttede stavemåde) er en havneby i Østjylland med 1.522 indbyggere, beliggende i Odder Kommune ved Jyllands østkyst 10 km sydøst for Odder og 31 km syd forAarhus. Hov ligger i Odder Kommune og hører til Region Midtjylland.

Havnen har daglige færgeforbindelser til Tunø og Samsø.

Lystbådehavnen er nok Østjyllands bedst placerede lystbådehavn. med ca. 350 pladser. Lystbådehavnen blev overtaget af Hou Lystbådehavn a.m.b.a i 2004 hvor havnen blev kraftig udvidet og moderniseret.

Hou Værft ved lystbådehavnen byggede før i tiden fiskekuttere, men har nu specialiseret sig i blandt andet nybygning af handicapegnede sejlbåde.

Hou Bådelaug holder til i det røde klubhus ved Hou Lystbådehavn. Foruden sociale aktiviteter i vinterhalvåret arrangeres der sejlerskole og kapsejlads.

Hov er en turistby med kro, restauranter og forretninger, bl.a. slagter, café, købmand og frisør.

Den 2. weekend i juli afholdes Hou Havnefest. I landskabet omkring Hov er der mulighed for cykel- og vandreture. Cykler kan lejes. I lystbådehavnen er der café og kiosk. Fra havneområdet afgår der busser til Odder og Aarhus.

Børnevenlig sandstrand tæt ved feriehusområde og den charmerende Hou Havn, hvor der altid summer af liv. På havnen finder man også “Caféen”, som i sommerhalvåret byder på servering på kajen, musik og atmosfære.

Specielle aktiviteter: Udflugtssejladser, minigolf, beachvolley, lystfiskeri, færgeafgang til Tunø og Samsø. Gode indkøbsmuligheder.

Hov har skole og efterskole samt Egmont skolen med stor svømmehal.